اینستاگرام ابزارچک

داشتن یک دریل شارژی یا برقی در هر خانه ای ضروری و مهم است. این ابزار به شما کمک می کند تا پیچ ها را سریع باز کنید و یا ببندید یا سوراخ هایی در آلیاژ های مختلف مانند چوب، بتن ، آجر و هرجای دیگر که نیاز دارید ایجاد کنید. خرید دریل شارژی باید با دقت و توجه خاصی انجام شود. امروزه دریل های بی سیم یکی از ابزارهایی است که تقریباً همه صنعتگران از آن استفاده میکنند. اما نکات کلیدی و مهمی وجود دارد که باید قبل از خرید دریل شارژی به خاطر بسپارید.
اولین مزیت دریل های بی سیم این است که نیاز شما به برق را برطرف می کند. دریل های شارژی بسیار سبک و خوش دست هستند و جابجایی آن آسان و کار کردن با آن ها بسیار راحت تر است. این امر به ویژه هنگام کار در ارتفاع و در شرایط نامتعادل بسیار مهم خواهد بود. دستگاه های قابل شارژ به شما امکان می دهد تجهیزات کمتری داشته باشید. در این حالت دیگر سیم های طولانی و دست و پا گیر وجود نخواهد داشت. این بدان معنی است که شما فضای سازمان یافته تری دارید و در نتیجه امنیت بیشتری خواهید داشت.

مهمترین قابلیت های برای خرید دریل شارژی


دریل‌های شارژی معمولاً دارای مکانیزمی برای تنظیم سرعت چرخش و قدرت گیربکس می‌باشند. آنها از سرعت‌های مختلف (معمولا ۳۰۰ تا ۱۴۰۰ دور در دقیقه) برای حفر مواد مختلف و سوراخکاری چوب، فلز و بتن استفاده می‌کنند. یک دریل شارژی خوب دارای گیربکس دو حالته هستند که در دو مود سرعت کار میکنند که با میزان فشار به پدال دور دریل تغییر میکند.

ویژگی های دریل شارژی

باتری:باتری موجود در دریل های شارژی لازم است بسیار قوی باشد تا بتواند نیروی کافی برای حرکت دستگاه را به وجود آورد. باتری های قابل شارژ استفاده شده در این نوع دریل ها با توجه به مواد تشکیل دهنده شان دارای مدل های مختلفی هستند. در دنیای امروز با پیشرفت علم و تکنولوژی باتری هایی وارد بازار شده که از لحاظ وزن و کارآمدی در رتبه بالاتری نسبت به مدل های قدیمی قرار گرفته اند. تولیدکنندگان ابزارآلات شارژی نیز بر همین اساس در طراحی و ساخت ابزارهای خود از باتری هایی سبک و باکیفیت استفاده کرده اند تا بتوانند رضایت مشتریان خود را جلب کنند. دریل شارژی های جدید از تکنولوژی باتری های لیتیوم یونی بهره می برند که نسبت به نمونه های نیکل کادمیوم قبلی، دارای سایز کوچکتر و وزن کمتر بوده در عین حال مدت زمان بیشتری کار می کنند. باتری های لیتیوم یون از سال ۱۹۹۱ در دریل های شارژی مورد استفاده قرار گرفته است که در این نوع باتری از فلز لیتیوم به عنوان سبک ترین فلز استفاده شده است. این نوع فلز در مقایسه با دو نوع باتری دیگر مزایای قابل توجهی دارد.


گشتاور:گشتاور به زبان ساده قدرت تولیدی دستگاه در پیچاندن پیچ یا مته است. گشتاور بیشتر به معنی قدرت بیشتر دستگاه در انجام کار است. بیشتر دریل های شارژی جدید قابلیت تنظیم گشتاور دارند و با توجه به قدرت مورد نیاز و به منظور صرفه جویی در باتری گشتاورهای متفاوتی را ارائه می نمایند. بسیاری از افراد بر این باورند که اگر ابزاری سرعت بالایی دارد، از گشتاور بالایی نیز برخوردار است. اما موضوع این گونه نیست و گشتاور مقدار نیروی گردشی وارد شده بر سطح قطعه کار است و ارتباطی با سرعت چرخش ابزار ندارد. در اصل امروزه یکی از روش‌های نوین اندازه گیری و تعیین میزان بهره‌وری ابزارآلاتی همچون دریل پیچ گوشتی های شارژی، دانستن مقدار گشتاور آن ها می باشد.ابزارهایی که دارای سیستم تنظیم گشتاور می باشند، گزینه ای ایده آل برای فعالیت هایی هستند که دریل های معمولی قادر به انجام آن ها نمی باشند. به عنوان مثال برای سوراخ کاری ساده یک سطح نرم کافی است که مته دریل به درستی انتخاب شده باشد. اما در صورتی که با سطوح متراکم و سخت تر سر و کار دارید و یا از پیچ های بزرگ استفاده می کنید، به گشتاور بیشتری نیاز خواهید داشت.ترکمتر یا حلقه تنظیم گشتاور که به آن کلاچ (Clutch) نیز می گویند، در اکثر موارد جهت باز و بسته کردن پیچ و مهره ها و در ابزارآلاتی همچون دریل پیچ گوشتی ها کاربرد دارد. در حقیقت گشتاور میزان نیرویی است که پیچ گوشتی به پیچ وارد می کند و آن را می چرخاند. در خصوص گشتاور می توان گفت که در ولتاژ یکسان باتری، ابزار بهتر، گشتاور بیشتری تولید می کند که میزان آن با واحد نیوتن متر نمایش داده می شود.

سه نظام: از دیگر ویژگی های دریل شارژی سه نظام است که سه نظام ها در دو نوع آچاری و اتوماتیک ارائه می شود که مدل اتوماتیک آنها دارای دو نوع نیمه فلزی و تمام فلزی است. بیشتر دریل های شارژی با سه نظام برای سوراخکاری و همچنین سر پیچ گوشتی گیر به منظور باز و بستن انواع پیچ های تخت و چهار گوش ارائه می شوند. سه نظام های آچاری برای تعویض مته نیازمند آچار مخصوص هستند در صورتی که سه نظام های اتوماتیک نیازی به آچار ندارند.سه نظام دریل های شارژی عموماً از نوع اتوماتیک بوده و در نوع پلاستیکی و فلزی ساخته شده است. انواع فلزی سه نظام باعث افزایش وزن دریل می شوند اما از استحکام بیشتری برخوردار می باشند .سه نظام قطعه ای است که روی انواع دریل نصب می شود تا انواع و سری و مته ها را روی آنها ببندد و نقاطی را که میخواهید سوراخ کنید، در واقع سه نظام رابط بین مته و دریل است.


مکانیزم چکشی: مکانیزم چکشی در برخی از دریل های شارژی وجود دارد. در تنظیمات دریل های شارژی روی ترکمتر آنها حالتی برای استفاده از دریل به دو شکل معمولی و چکشی تعبیه شده است. در صورت قرارگیری ترکمتر در حالت چکشی ضرباتی به نوک مته و در نتیجه به سطح مورد نظر وارد می شود که باعث شده عملیات سوراخ کاری با سرعت بیشتری انجام شود. در واقع وجود این مکانیزم در دریل باعث می شود تا سوراخ کاری سطوح سخت به راحتی صورت گیرد.
نمونه های جدید علاوه بر دارا بودن تمام قابلیت های دریل معمولی، قابلیت تولید ضربه در راستای طول ابزار را نیز دارند و به کمک این قابلیت توانایی سوراخکاری آنها درون دیوار و بتن نیز فراهم شده است. این ویژگی در دریل های جدید قابل تنظیم بوده و تنها با تنظیم یک کلید در صورت نیاز میتوان از دستگاه در حالت چکشی یا ساده استفاده نمود. این قابلیت باعث شده تا علاوه بر قابلیت سوراخ کاری فلز و چوب بتوان جهت سوراخ کاری دیوار و سرامیک از ویژگی های دریل شارژی چکشی نیز استفاده نمود. بنابراین قبل از خرید دریل شارژی به نوع کاربری و استفاده خود توجه نمایید.


ارگونومی: از دید اکثر کاربران راحتی استفاده از ابزارآلات بیش از هر چیزی با اهمیت است. چرا که هر چقدر هم یک ابزار با کیفیت و پر قدرت باشد اما کاربری آسانی نداشته باشد، ارزشی ندارد. بنابراین تولیدکنندگان این ویژگی را مورد توجه قرار داده اند و علاوه بر رعایت سایر ویژگی های دریل شارژی، راحتی را هم در نظر گرفته اند و حتی در اولویت قرار داده اند. یک دریل شارژی ارگونومیک باید از وزن سبک و ابعاد کوچک برخوردار باشد تا در هنگام استفاده های طولانی مدت، مانع از خستگی زود هنگام دست کاربر شود. همچنین لازم است دارای ابعادی کوچک باشد تا حمل و نقل و جابه جایی آن به مکان های مختلف راحت باشد و در جعبه ابزارتان جای گیرد.


لامپ LED: با توجه به این که ممکن است از دریل های شارژی در محیط های تاریک و یا فضاهای کم نور همانند داخل کابینت استفاده شود، اکثر آن ها به لامپ LED مجهز شده اند تا نور کافی را در اختیار کاربران قرار دهند. این قابلیت باعث شده تا در زوایای کم نور و تاریک امکان انجام فراهم شود و کاربر بتواند سوراخ کاری و بستن پیچ ها را با دید مناسب و دقت کافی انجام دهد.لامپ های ال ای دی در شکل ها و اندازه های متفاوتی هستند که اندازه استفاده شده در اکثر دریل های شارژی معمولا به ابعاد 5 میلی متر می باشد. محل قرارگیری چراغ LED در دریل های شارژی در زیر گیره سه نظام و یا در اطراف آن می باشد و نقطه سوراخ کاری را به اندازه کافی روشن می کنند.


کلید دو یا سه حالته: از دیگر ویژگی های دریل شارژی برخورداری از کلید دو یا سه حالته می باشد. با نگاهی به دسته و بدنه دریل های شارژی متوجه خواهید شد که دریل انتخابی شما دارای چند حالت می باشد. در برخی از دریل ها بسته به نوع و کیفیت، کلیدی وجود دارد که به کاربر امکان انتخاب حالت کاربری را می دهد تا بتوان از آن به عنوان یک دریل جهت سوراخ کاری و یا یک پیچ گوشتی شارژی جهت باز و بسته کردن انواع پیچ ها استفاده نمود. دکمه دیگر که معمولاً در قسمت بالایی دریل قرار گرفته امکان انتخاب حالت چکشی و ساده را به کاربر می دهد.


ضدآب: کاربران صنایع مختلف که نیاز به جا به جایی ابزار خود و استفاده از آن در شرایط محیطی و جغرافیایی مختلف را دارند عموما از ابزارهای شارژی برای پیشبرد اهداف خود استفاده می کنند. از آن جایی که محل استفاده از ابزار ممکن است خارج از فضای بسته بوده و بارانی یا دارای رطوبت باشد، استفاده از ابزارآلاتی که مجهز به موتور و ساختار ضد آب هستند انتخاب کاملا مناسبی محسوب می شود. از دیگر ویژگی های دریل شارژی که تاثیر بسزایی در عملکرد دستگاه دارد و به کاربران این امکان را می دهد تا بتوانند در شرایط مختلف آب و هوایی از آن استفاده کنند، خاصیت ضدآبی می باشد. در حقیقت برخورداری از الکتروموتور ضدآب در دریل های شارژی تضمین کننده مقاومت آن در شرایط مرطوب و بارانی می باشد. بنابراین کاربران می توانند بدون توقف در کار و با خیالی آسوده از دریل خود در این گونه شرایط استفاده کنند. برخی از دریل های شارژی علاوه بر موتور ضدآب، دارای بدنه ضدآب نیز می باشند. در واقع بدنه آن ها به گونه ای طراحی شده که قطره های باران و آب از روی آن به سمت پایین سر خورده و آسیبی به دستگاه و قطعات داخلی آن وارد نمی کند.


دیمر یا کنترل سرعت: از دیگر ویژگی های دریل شارژی برخورداری از دیمر کنترل می باشد. از دیمر جهت کم و یا زیاد کردن سرعت چرخش استفاده می شود. دیمرها دو نوع هستند که در نوع اول هرچه ماشه گازی بیشتر فشار داده شود، سرعت بیشتر می شود که برعکس این مورد نیز صادق است. گونه دیگری از دیمرها با قابلیت درجه بندی در سرعت های مختلف تنظیم می شوند و نیازی به فشار انگشت ندارند. از دیمر در سرعت پایین جهت بستن پیچ با کنترل بیشتر استفاده می شود تا از رد کردن و هرز شدن پیچ جلوگیری شود.


ولتاژ: با توجه به این که ولتاژ بیشتر نشانه قدرت بیشتر است، پس لازم است به این مؤلفه از ویژگی های دریل شارژی توجه نمایید و در صورتی که از این ابزار برای سوراخ کاری مواد سخت استفاده می کنید، گزینه ای با ولتاژ بالا را تهیه نمایید. یک دریل شارژی با ولتاژ باتری پایین برای مشاغل کوچک و خانگی گزینه مناسبی است که معمولاً با باتری های ۶ تا ۱۲ ولت عرضه می شوند. ولتاژ متوسط در دریل های بی سیم برای مصارف خانگی و نیمه صنعتی مناسب می باشد و ولتاژ باتری آن ها ۱۲ تا ۱۸ ولت است. در صورتی که از این ابزار شارژی جهت کارهای سنگین و صنعتی استفاده می کنید، لازم است تا دریل هایی با ولتاژ بالا را تهیه نمایید که به طور معمول ولتاژ آن ها ۱۸ تا ۳۶ ولت هستند و قدرت بالایی را برای مشاغل سنگین فراهم می کنند.


هزینه ابزار: با توجه به نیاز به ابزارهای متفاوت از جمله مته یا سر پیچ گوشتی و هزینه بر بودن آنها، بعضی مدل های دریل شارژی به همراه کیت ابزار که شامل صدها شماره مته و سر پیچ گوشتی متفاوت هستند، ارائه می گردند. هزینه یک ابزار همانند دریل شارژی بسته به برند، کیفیت، خدمات پس از فروش، ولتاژ، نوع باتری و … تعیین می شود. همیشه انتخاب گران ترین ابزار درست ترین گزینه نمی باشد و نیاز است تا با در نظر گرفتن کاری که قصد انجام آن را دارید، ابزاری مناسب با نوع کاربری‌تان انتخاب نمایید.

تعمیر و نگهداری: به طور کلی دریل های شارژی نسبت به نمونه های برقی خود نیازمند تعمیر و نگهداری کمتری هستند. اولا به دلیل نداشتن کابل برق، نیاز به تعویض کابل در صورت صدمه یا فرسودگی از بین می رود؛ ثانیا از آنجایی که موتور دریل شارژی از نوع جریان مستقیم است، ذغال کربنی برای انتقال برق به سر آرمیچر وجود ندارد؛ برخلاف نمونه های برقی که به دلیل مصرف شدن ذغال کربنی بعد از مدتی استفاده سری ذغال های دستگاه نیاز به تعویض پیدا می کند. دریل های شارژی از جمله ابزارآلات پر کاربرد در دنیای امروز می باشند که ویژگی های بسیاری دارند.


به طور کلی قابلیت استفاده در هر مکان بدون نیاز به برق، برتری اصلی دریل شارژی نسبت به نمونه برقی آن است. هرچند ممکن است وزن آن به دلیل داشتن باطری، مقداری بیشتر باشد. دریل های شارژی از قابلیت حمل آسانی برخوردار هستند و به راحتی در نقاط مختلف جابه جا می شوند. در واقع این نوع دریل‌ها بر خلاف نمونه های کابلی که سیم از حرکت دادن دریل در نقاط تنگ و باریک جلوگیری می کرد، به راحتی قابلیت حمل دارند و استفاده از آن ها برای مشاغلی که در طول روز نیازمند به جابه جایی زیادی هستند، راحت تر خواهد بود

در این مقاله با دریل شارژی و قسمت های مختلف آن آشنا شدید. گشتاور، باتری و دیمر جز قسمت های مهم دریل شارژی هستند. برای خرید دریل شارژی باید دقت لازم را به عمل بیاورید. ابزارچک بزرگترین فروشنده عمده ابزار و یراق در استان گیلان با سابقه همکاری با بیش از 20 برند برتر ابزار در خدمت شماست. ابزار برقی و شارژی از جمله انواع دریل شارژی، دریل ستونی و دریل چکشی در ابزارچک با بهترین قیمت لیست عمده به فروش می رسند. کافیست با کارشناسان فروش ابزارچک تماس بگیرید.

سبد خرید

دلیل بازگشت وجه

فروشگاه
0 علاقه مندی ها
0 موارد محصول
حساب کاربری من